Vyöhyketerapeuttinen hieronta Kempeleessä

Vyöhyketerapeuttiseen hierontaan voit tulla rentoutumaan, lievittämään stressiä ja päänsärkyä sekä hakemaan apua aineenvaihdunnan tehostamiseen, hormonaalisiin ongelmiin tai uupumuksen helpottamiseen.

Vyöhyketerapiassa ihminen nähdään ajattelun, tunteiden ja kehon kokonaisuutena. 

Mikä tahansa näistä kolmesta voi sairastuttaa, mutta toisaalta myös parantaa ihmisen. 

Hoito on rentouttavaa ja hellävaraista ja se sopii kaikenikäisille. Hoito on rentouttavaa ja miellyttävää.

Koko kehoa rentoutetaan vyöhykeratahieronnalla sekä kehon kipupisteitä ja heijaste-alueita kevyesti hoitamalla, kehon lukot avataan ja helpotetaan kehon jännitys- ja kiputiloja. 

Jo kymmenet tuhannet Suomalaiset ovat yli 30 vuoden ajan saaneet avun tästä hoidosta usein silloinkin, kun mikään muu ei ole auttanut.

Vyöhyketerapialla on saavutettu hyviä hoitotuloksia monenlaisiin vaivoihin esim. krooniset ja akuutit kipu- sekä särkytilat, stressi, unettomuus, krooninen väsymys, hormonaaliset ja aineenvaihdunnan häiriöt, korvatulehdukset, flunssakierteet, allergiat, astma, ihottumat, niska-hartia ja selkävaivat, päänsärky ja migreeni, vatsavaivat, lapsettomuus, raskausajan pahoinvointi- ja kivut, fibromyalgia ja PMS-oireet.

Vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta

Monet raskaana olevat ovat löytäneet vyöhyketerapiasta rentouttavan hoitomuodon, joka lievittää raskausajan vaivoja. Lähellä laskettua aikaa vyöhyketerapeuttisella hoidolla voidaan saada edistettyä synnytyksen käynnistymistä.

Vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta on turvallinen sekä syvärentouttava hoito odottavalle ja synnyttäneelle äidille. Se on tehokas erikoishoito raskausajan erilaisiin kipuihin ja ongelmiin. Hoitoa voi tehdä koko raskauden ajan. Hoito palauttaa kehoa tehokkaasti myös synnytyksen jälkeen.

Vyöhyketerapeuttinen synnytystä käynnistelevä hoito rentouttaa ja valmistaa kehoa synnytykseen. Hoidossa stimuloidaan vyöhyketerapeuttisia hoitopisteitä, jotka auttavat kehoa synnytyksen käynnistymisessä. Hoitoa tehdään vasta kun 39 raskausviikkoa on täynnä.

Varaa aika tästä

Milloin varata aika vyöhyketerapeuttiseen hierontaani?

Aika vyöhyketerapeuttiseen hierontaan kannattaa varata erityisesti silloin, kun:

  1. Kärsit stressistä tai uupumuksesta: Jos koet jatkuvaa stressiä tai uupumusta, vyöhyketerapeuttinen hieronta voi auttaa lievittämään näitä oireita ja palauttamaan kehon ja mielen tasapainon.

  2. Sinulla on kroonisia kipuja: Vyöhyketerapia voi olla tehokas keino lievittää monenlaisia kroonisia kiputiloja, kuten selkäkipua, niskahartiavaivoja tai päänsärkyjä.

  3. Haluat edistää yleistä terveyttäsi: Hieronta ei ole vain oireiden hoitoa; se voi myös edistää terveyttä ylläpitämällä ja parantamalla verenkiertoa ja aineenvaihduntaa.

  4. Sinulla on erityisiä terveyshaasteita: Esimerkiksi hormonaaliset ongelmat, aineenvaihdunnan häiriöt tai krooninen väsymys voivat saada apua vyöhyketerapeuttisesta hoidosta.

  5. Tarvitset apua rentoutumiseen: Jos kaipaat syvää rentoutusta ja irtiottoa arjesta, vyöhyketerapeuttinen hieronta voi tarjota miellyttävän ja tehokkaan tavan rentoutua.

  6. Olet kokenut perinteisestä hoidosta vähän apua: Jos perinteiset hoitomuodot eivät ole tuoneet toivottua helpotusta, vyöhyketerapia voi olla kokeilemisen arvoinen vaihtoehto.

Jos olet epävarma, sopiiko vyöhyketerapeuttinen hieronta sinulle, tai milloin varata aika, voit ottaa minuun yhteyttä. Voimme yhdessä kartoittaa vaivasi sekä tarpeesi ja löytää sinulle sopivimman hierontamuodon sekä toteuttaa sen toimintapisteelläni Kempeleessä. Muiden ihmisten kokemuksia vyöhyketerapeuttisesta hieronnasta voit myös lukea etusivultani tai yritysprofiilistani Googlessa.


Usein kysytyt kysymykset vyöhyketerapeuttisesta hieronnasta

Kuinka usein minun tulisi käydä vyöhyketerapeuttisessa hieronnassa?

Käyntien tiheys riippuu yksilöllisistä tarpeistasi ja tavoitteistasi. Yleisesti ottaen aloittaessa voi olla hyvä käydä jopa 1-2 kertaa viikossa, jos on akuutteja vaivoja. 

Kun tila alkaa parantua, istuntojen väliä voidaan pidentää ylläpitohoidoksi noin kerran kuukaudessa.

Onko vyöhyketerapeuttisella hieronnalla sivuvaikutuksia?

Vyöhyketerapeuttinen hieronta on yleensä turvallinen hoitomuoto, mutta joillakin asiakkailla saattaa esiintyä väliaikaista arkuutta tai lievää kipua hoitoalueilla. 

Joissakin tapauksissa saattaa myös ilmetä väsymystä tai emotionaalista reaktiota hoidon jälkeen, mikä on normaali osa prosessia.

Kuinka kauan yksi vyöhyketerapeuttinen hierontaistunto kestää?

Istunnon kesto voi vaihdella riippuen hoidon tavoitteista ja asiakkaan tilanteesta. Tällä hetkellä tarjoan vain 75 minuuttia kestävän vyöhyketerapeuttisen hieronnan Kempeleen toimipisteelläni.

Voivatko raskaana olevat naiset saada vyöhyketerapeuttista hierontaa?

Kyllä, raskaana olevat naiset voivat yleensä hyötyä vyöhyketerapeuttisesta hieronnasta, joka voi auttaa lievittämään raskauden aiheuttamia kipuja ja vaivoja. Varaa tällöin raskaushieronta palveluistani.